Categorie: Optreden

RTV Parkstad

Onder het menu “Video” is een link toegevoegd naar RTV parkstad live sessies.

Dit zijn opnames gemaakt in de oefenbunker van een semi acoustisch setje van D’r Lei gemaakt op 22 Maart 2023. Aan het einde staat nog een kort interview.

Er staan nog meer van deze sessies op de gemist pagina van RTV parkstad die ook de moeite waard zijn om eens te bekijken. Dan zie je hoeveel talent er in de regio zit.

. Categories: Optreden.

Bootstock

Op zaterdag6 augustus spelen we op het Bootstock festival in Mheer.

Wij zullen rond 18:00 uur spelen maar er spelen nog ongeveer 5 andere bandjes die dag.

Het is helaas een besloten feest

. Categories: Optreden.

Optreden Ullemaat afgelast

Helaas moeten wij jullie mededelen dat het optreden van Lei va Kaalhei op de ullemaat niet kan doorgaan. Een van de bandleden is zodanig ziek dat hij niet kan optreden. Jammer maar helaas.

. Categories: Optreden.

Knooppunt Het Vonderen

ja, het gaat dan toch gebeuren. Nadat in december ons avondje bij knoopunt het vonderen niet kon doorgaan gaan we op 16 april een nieuwe poging wagen. Een live radio uitzending met publiek. Dus als je dit leuk vind zet dan 16 april in je agenda

. Categories: Optreden.

25 Joar boavegronds

Vrijdag 18 oktober 2019 was het 25 jarig jubileum van Lei va Kaalhei.
Wat een geweldige avond. Het was super gezellig.

Als eerste wil ik alle vrijwilligers bedanken, die meegeholpen hebben hier een fantastische avond van te maken. Zonder hen was het allemaal niet mogelijk geweest. Een speciale dank aan Kristy Hollands, die zich de hele dag de poten onder het lijf heeft uitgelopen om het ons maar naar de zin te maken.

op naar de volgende 25.

. Categories: Optreden.